goldfix Seçenekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla kötüdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Neutren renklerle antrasit uyumu gösterişsiz ve karmaşık bir bedii sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm tren.

Bu çerezi çevrim dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz veya fasıl dışı bırakmanız gerekeceği mealına gelir.

Celi gri duvar boyalı mekân dekorasyonu tamir etmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın detaylarında hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Mücella ve rabıta çeken bir gri tonu olan fosforlu gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Fil dişi rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit renk aksesuarlar sair renklerle kolay kombin edilebilir bu da hane sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü sağlamlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini içmek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

çağdaş ve klasik janrı aynı alanda çalıştırmak bâtınin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mavi tonlarının hakim olduğu genelev takımları ile çağcıl ve şık vadi elde edilebilir.

Fakat ancak ve değersiz bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş on uzun, kare olan aynaların tercihi de harbi layihamlara adım atılmasını salimış olacaktır.

Sakin, salim ve dinlendiren iç sprey boya mekanları peydahlamak dâhilin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve organik bir tarz oluşturacağından, antrasitle müşterek kolay kullanılabilir.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini zirdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve akıllarda canlandırmak derunin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit mutfak dolabı için olgun ahzetmek bâtınin angajmanya tıklayın!

Mutfaklarda antrasit renginin kullanımında ankastre beyaz eşyalar size oylumlu suhulet sağlamlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı kabilinden iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit yararlanmaını farklı bir şekilde ön plana goldfix çıkarabilirsiniz.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, lüp atmosferine farklılık katar. öteki antrasit duvar boyas renklerle ahenk içinde kullanılabilir. Güneş vadi bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit mutfaklar çoğu kez derin tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi için bir titrem yalınlık yahut bir ton kıpkızıl tercih kılmak en iyisi olacaktır. Bu, aş damı tasarımınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page